Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAN GARBI (Lloret de Mar)


Descriere

Localizare: Hotelul Gran Garbi se afl la 300 m de plaja Lloret de Mar si la aproximativ 77 km de aeroportul din Barcelona.

Descriere: Numeroase magazine, restaurante si discoteci animate, se afla la 5 minute de mers pe jos.

Tip de masa: demipensiune, pensiune completa, all inclusive.

Facilitati hotel: Restaurant, 2 terase in aer liber, snack bar, piscina interioara cu sectiune pentru copii, 2 piscine in aer liber cu sezlonguri, inclusiv piscina cu sectiune pentru copii (apa dulce), internetul Wi-Fi este disponibil in toate zonele si costa 4 EUR pe 24 ore.
Parcul acvatic (15 iunie-15 septembrie) si splash parc (15 iunie-15 septembrie) sunt situate la hotelul vecin Gran Garbi Mar la cca. 85 de metri distanta. Oaspetii au acces gratuit la parcul acvatic. Existasi un mini club pt copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani (deschis la sfarsitul lunii iunie pana la mijlocul lunii septembrie).

Dotari camere: Aer conditionat, TV, telefon, seif contra cost, frigider contra cost, balcon, baie cu dus, uscator de par.*ATENTIE* recomandam cazarea a maxim 2 persoane in camere. Acestea sunt destul de mici pentru 3 sau 4 persoane.

Website: www.hotelesgarbi.com/en/hotels/hotel-gran-garbi-mar


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie