Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA (EX.ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA)


Descriere

Acest hotel all inclusive, de 5 stele, are un centru spa şi o plajă privată, fiind situat în Belek, la 40 km de Aeroportul Antalya. Hotelul oferă piscine interioare şi în aer liber, cu tobogane de apă. Oaspeţii Hotelului Alva au la dispoziţie 7 restaurante, care servesc preparate orientale, italiene, mexicane şi turceşti. Restaurantele à la carte servesc masa în aer liber sau în interior, în funcție de vreme. Un club de noapte este, de asemenea, disponibil. Facilitățile de agrement includ un teren de tenis, un centru de fitness și un teren de minigolf. Oaspeţii se pot relaxa în baia de aburi sau cu un masaj. Hotelul luxos Alva se află la 50 km de centrul orașului Antalya. Un serviciu de închirieri auto și o parcare privată gratuită sunt disponibile.

Localizare

Hotelul luxos Alva se află la 50 km de centrul orașului Antalya. Un serviciu de închirieri auto și o parcare privată gratuită sunt disponibile.

Facilitati Hotel

Acest hotel all inclusive, de 5 stele, are un centru spa şi o plajă privată, fiind situat în Belek, la 40 km de Aeroportul Antalya. Hotelul oferă piscine interioare şi în aer liber, cu tobogane de apă.Oaspeţii Hotelului Alva au la dispoziţie 7 restaurante, care servesc preparate orientale, italiene, mexicane şi turceşti. Restaurantele à la carte servesc masa în aer liber sau în interior, în funcție de vreme. Un club de noapte este, de asemenea, disponibil.

Facilitati Camere

Camerele spaţioase şi luminoase ale Hotelului Alva Donna au aer condiţionat. Sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, Wi-Fi gratuit şi minibar. Toate au balcon, iar unele includ o cadă spa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.