Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT (EX.ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT)


Descriere

Descriere : Hotelul ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT a fost deschis in anul 2004 si renovat in anul 2014. Acesta dispune de 308 camere.

Tip masa: Ultra All Inclusive

Localizare :Hotelul este situat la aproximativ 150 m fata de plaja, la 63 km de centrul orasului Antalya si la 55 km de aeroport.

Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, balcon, internet wi-fi, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, baruri, 5 piscine: interioara, exterioara, pentru copii, piscina cu tobogane, animatie, centru spa, baie turceasca, centru fitness, tenis de masa, camera de bagaje, discoteca, internet wi-fi, teren de tenis, basket, volei, cinema, sali de conferinta.
Servicii cu plata: rezervarile pentru restaurantele a la carte, bauturile imbuteliate, sporturile pe apa, echipament pentru tenis, tratamente in centrul spa, masaj, curatatorie, rent-a-car, babysitting, bowling, biliard, coafor, casa de schimb valutar, doctor, internet cafe, room service.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, midi club, junior club, loc de joaca, bufet pentru copii in restaurant.

Plaja: La hotel ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT veti gasi o plaja privata cu nisip, lunga de 100 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- animalele de companie nu sunt permise;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.alvadonna.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie