Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXIA RESORT AND SPA


Descriere

Localizare:
Alexia Resort and Spa este localizat langa plaja Kumkoy si Sorgun. Cel mai apropiat aeroport este Antalya la 55 km distanta.
Facilitati:
-2 piscine
-acces plaja
-wellness&spa: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare
-schimb valutar
-animatori
-activitati sportive: diving, calarie(contra cost), caiac, darts, tenis de masa
-Sali de conferinta
-parcare
Restaurante:
-Main Restaurant
-A la Carte Restaurant
-Pool Snack Restaurant
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de uscator de par, fierbator, aer conditionat, minibar, izolare fonica, wifi
-Double Deluxe 31m2: acest tip de camera dispune de balcon cu vedere spre gradina sau oras, un pat single si un pat dublu extra-large. Capacitatea maxima este de 3 persoane
-Double Deluxe Sea View 31m2: acest tip de camera dispune de balcon cu vedere spre mare, un pat dublu extra-large.Capacitatea maxima este de 2 persoane.
-Double Sea View: acest tip de camera dispune de balcon cu vedere spre mare, un pat double si o canapea extensibila. Capacitatea maxima este de 2 persoane
-Double Pool View: acest tip de camera dispune de balcon cu vedere spre piscina si un pat double. Capacitatea maxima este de 2 persoane
-Double or Twin Side Sea View: acest tip de camera dispune de balcon cu vedere spre piscina si un pat double. Capacitatea maxima este de 2 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.