Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Helios Hotel


Descriere

Hotelul Helios este situat în centrul orașului, în apropierea tavernelor Nautilos, Molos Fish Resto și Struga, cafenelelor, magazinelor de suveniruri și la aproximativ 50 m de plaja publica (umbrele si sezlonguri gratuite, consumatia la bar fiind obligatorie). Plaja din Paralia este cu nisip, fara pietricele,iar apele Marii Egee sunt calde si curate.

Localizare

Hotelul Helios este situat în centrul orașului, în apropierea tavernelor Nautilos, Molos Fish Resto și Struga, cafenelelor, magazinelor de suveniruri și la aproximativ 50 m de plaja publica (umbrele si sezlonguri gratuite, consumatia la bar fiind obligatorie). Plaja din Paralia este cu nisip, fara pietricele,iar apele Marii Egee sunt calde si curate

 

Descriere

Hotelul Helios este un hotel tipic grecesc, ce ofera 13 camere  confortabile cu 2 sau 3 paturi ce au vedere la parc sau la gradina. Acesta dispune de receptie, ascensor,salon mic dejun si internet Wi-Fi gratuit in tot hotelul. Exista parcare publica (gratuita) in apropierea hotelului..

 

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate cu minifrigider, aer condiționat, uscător de păr, TV, radio,  telefon și internet WI-FI. Toate camerele au balcon cu vedere la grădină sau la parc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.