Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Platon Hotel


Descriere

Hotelul construit pe 12 hectare într-o frumoasa grădină şi este destinaţia ideală pentru familiile cu copii şi pentru cei ce îşi doresc o vacanţă liniştită, cu facilităţi diversificate. Intreaga activitate este orientata catre satisfacerea nevoilor turistilor. Un hotel situate printre favoritele celor care aleg sa isi petreaca vacanta în zona Rivierei Olimpului.

Localizare:

Grand Platon este localizat între Paralia Katerini şi Olympic Beach, la doar 250m de mare și de plajă, în apropiere de zona comercială.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de recepţie, lift, bar, restaurant, tavernă cu specific grecesc, loc de joacă, piscină cu jacuzzi, sezlonguri și umbrele, piscină pentru copii, facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi, seif la recepţie, sală pentru evenimente, parcare, grădină.

Facilitati Camere

Camerele au balcon, aer condiţionat, încălzire centralizată, internet, baie cu duş cu hidromasaj, uscător de păr, televizor LCD/ satelit, frigider şi telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.