Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARADISE GREEN PARK


Descriere

Hotelul Paradise Green Park este situat la aproximativ 600 de metri distanță de plajă, în partea de vest a stațiunii, oferind o locație plină de liniște și frumusețe naturală. Situat în vecinătatea unei păduri pitorești și la aproximativ 900 de metri de centrul animat al stațiunii, acesta oferă o combinație perfectă între relaxare și accesibilitate către facilitățile locale. Arhitectura sa remarcabilă se distinge prin clădirile în tonuri calde și deschise, oferind un cadru plăcut și primitor pentru oaspeți.

Facilități hotel

Hotelul pune la dispoziție următoarele facilități: restaurant principal, bar-restaurant, bar la piscină, piscină în aer liber, recepție, serviciu de schimb valutar, închiriere de mașini, Wi-Fi gratuit în zonele publice și disponibil contra cost în camere, două săli de conferințe, sală de fitness, tenis de masă.
Facilități disponibile contra cost includ: pătuțuri pentru bebeluși, servicii de spălătorie, închirierea sălilor de conferințe, salon de coafură, seifuri în camere, Wi-Fi în camere, și diverse ustensile. De asemenea, prosoapele de piscină sunt disponibile contra unui depozit, ce poate fi achitat la recepție.
Pentru cei mici, hotelul oferă pătuțuri pentru bebeluși, scaune înalte în restaurant, secțiune specială pentru copii în piscină și un loc de joacă dedicat.
 

Facilități camere

Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, Wi-Fi, telefon, minibar, seif, baie cu duș sau cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie