Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPLENDIDO MARE SUNSHINE HOTEL


Descriere

Sh Splendido Mare (Ex. Mimosa Sunshine) se află la doar 250 de metri distanță de plajă și de centrul stațiunii. Cu o arhitectură frumoasă și modernă, acesta oferă toate facilitățile și confortul necesare pentru o ședere plăcută, îmbinând ospitalitatea cu o atmosferă caldă. De asemenea, este înconjurat de un frumos parc, adăugând o notă de relaxare și frumusețe ambientului.

Facilități hotel

Hotelul oferă o varietate de facilități, inclusiv restaurante cu terase în aer liber și specialități bulgărești, două baruri lângă piscină și un lobby spațios cu bar.
Oaspeții se pot relaxa în cele două piscine cu tobogane de apă, terasa echipată cu șezlonguri și umbrele, precum și în piscina interioară. 
De asemenea, sunt disponibile schimb valutar, serviciu de spălătorie (contra cost), o scenă în aer liber pentru programe de animație și spectacole, și un cinematograf în aer liber. 
Pentru activități sportive și de agrement, există un teren de volei, o sală de conferințe, o sală de fitness și un centru de spa modern. 
Pentru cei mici, hotelul are pregătite trei piscine pentru copii cu tobogane de apă, o piscină interioară dedicată, un club pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani, animație, două terenuri de joacă și facilități precum pătuțuri pentru bebeluși (gratuit/la cerere) și scaune înalte în restaurant.
 

Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat central, televiziune prin satelit, Wi-Fi gratuit, minibar, telefon, seif (contra cost), baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie