Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lagaria Hotel & Apartments - Afitos


Descriere

Stil arhitectural tradițional, teritoriu confortabil și frumos, camere confortabile, piscină, baruri, internet, servicii la nivel înalt.

Descriere:

Stil arhitectural tradițional, teritoriu confortabil și frumos, camere confortabile, piscină, baruri, internet, servicii la nivel înalt.

Localizare:

Hotelul Lagaria Apartments este situat in statiunea Afitos, la aproximativ 400 de metri de plaja. Hotelul este situat pe bratul Kassandra, la 200 m de centrul Afitos, la 72 km de aeroportul Macedoniei Salonic, la 85 km de Salonic.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de bar lounge, bar la piscina, Piscina apa dulce, Internet Wi-Fi gratuit, Seif gratuit, Curatatorie uscata serviciu de spalatorie (la cerere), Transferuri, Posta, Parking, Room Service, Piscina cu apa dulce, Wi-Fi internet in spatiile publice, Receptie, statia de autobus este la 350 m de hotel.

Plaja cu nisip la 400 m, Umbrele cu plata, Sezlonguri cu plata.

Loc de joaca pentru copii, Piscina pentru copii cu apa dulce., Pat pentru copil, Piscina pt. copii cu apa dulce

Facilitati camere:

Camerele dispun de aer condiționat, telefon direct, TV prin satelit (canal rus), seif (gratuit), minibar (contra cost), cadă / duș, uscător de păr, internet Wi-Fi gratuit, halate de baie și papuci (la cerere), pătuț (la cerere), balcon / terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie