Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aristoteles Holiday Resort & Spa


Descriere

Descopera frumusetile peninsulei Halkidiki de langa muntele Athos, prin simplu fapt ca poti sa te cazezi la complexul hotelier Aristoteles Holiday Resort&SPA ce iti ofera servicii de All Inclusive sau Half Board, lucru ce iti va asigura o vacanta perfecta.

Localizare

Amplasat sub forma unui amfiteatru deasupra golfului Athos, si cu o priveliste impresionanta catre bratul mijlociu al peninsulei Halkidiki si a insulei Ammouliani, Aristoteles Holiday Resort&SPA este situat la 3 km de orasul Ouranopolis si la 110km fata de aeroportul Macedonia din Salonic. Asadar este o destinatie accesibila.

Website

http://aristoteles.gr

Clasificare

3*

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un centru SPA, restaurant, taverna, bar la piscina, bar principal, discoteca, miniclub pentru copii si loc de joaca, mini-market, teren de tenis, curte si o plaja organizata cu locuri de relaxare. Hotelul dispune de 500 de m de piscina acoperita, cat si de o piscina pentru copii amenajata cu tobogane si pune la dispozitia turistilor mai multe sporturi acvatice.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 234 de camere (duble standard, studiouri, apartamente, massiionette, suite), avand balcoane cu vedere la mare, fiind dotate cu aer conditionat, telefon, TV prin satelit, baie cu dus sau cada, uscator de par si frigider. Camerele pastreaza stilul arhitectonic specific regiunii in care hotelul este amplasat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie